Inici / Notícies
NOTíCIES

Cercar solucions en la gestió de la teua empresa, aprèn com en la sisena edició de Mentors

El valor dels mentors: eixa és la base del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, el termini de la qual de preinscripció està ja obert. Aquesta sisena edició, que es desenvoluparà durant el primer semestre de 2018, està dirigit als antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial i, en general, als titulats de la Universitat de València que tinguen un projecte emprenedor o una empresa en funcionament.

Aquesta sisena edició de Mentors està dirigida a titulats de la Universitat de València que tinguen un projecte emprenedor o una empresa en funcionament
En aquest programa professionals del sector empresarial de la Comunitat Valenciana ajuden a l’alumnat a gestionar una empresa. És així com es converteixen en els seus mentors a través de sessions de treball relacionades amb tot el ventall de les àrees que existeixen en una companyia. És així com qui decideix emprendre pot conèixer de primera mà els problemes que sorgeixen en els primers moments de la gestió empresarial i juntament amb l’ajuda del seu mentor i trobar solucions pràctiques per a potenciar les seues possibilitats d’èxit.

Què és Mentors?
És un programa gratuït en el qual les sessions de treball, eminentment pràctiques, posen en contacte al mentor i a persones que volen emprendre perquè aquestes últimes desenvolupen tot el seu potencial com a professionals. Cada grup té tres sessions amb cada mentor, una primera sessió de presa de contacte i plantejaments a realitzar, la segona sessió d’aprofundiment i tercera sessió de conclusió o recomanacions. És així com la persona amb una idea de negoci aprèn a enfocar temes com el màrqueting, els aspectes jurídics i tributaris, el preu d’una empresa o negoci, l’estratègia i la tàctica, els conceptes d’èxit i fracàs, la comunicació, la internacionalització, la resiliència i les adversitats i les remodelacions de l’empresa.

Més informació i inscripció en: Mentors – Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València

Notícia publicada: 16/11/2017