Inici / Notícies
NOTíCIES

Juan Manuel Penín, nou director gerent de la Fundació ADEIT

Juan Manuel Penín ha sigut nomenat nou director gerent de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València. Relleva en el seu càrrec a Antonio Aracil qui, des dels començaments de l’entitat en 1987, ha estat al capdavant d’aquesta fundació, nexe d’unió entre l’àmbit universitari i l’empresarial.

«Tenim per davant un repte molt important; començar una nova etapa partint d’allò que s’ha fet bé i aportant un valor agregat i diferencial a tots els nostres serveis», ha assenyalat Penín, qui assumeix aquesta nova etapa amb «responsabilitat, plena dedicació i molta il·lusió». «Continuarem treballant per a continuar sent una de les entitats referents per al desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat Valenciana», ha avançat Penín.

D’altra banda, ha ressaltat que compta amb el suport de la seua presidenta, María Emilia Adán, i del seu vicepresident, Fernando Gil, així com amb l’equip humà d’ADEIT, amb una dilatada i contrastada experiència, com a principals instruments per a aconseguir-ho.

Llicenciat en Dret i diplomat en Ciències Empresarials, ha realitzat, entre altres programes de postgrau, el Programa de Dirección en Transformación Digital del IE Business School i el Programa de Liderzgo para a la Gestión Pública de IESE Business School.

Dilatada experiència professional en els sectors públic i privat

«Treballarem per a continuar sent una de les entitats referents per al desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat Valenciana»
Juan Manuel Penín compta amb una extensa i reconeguda experiència, tant en el sector públic com en l’àmbit privat, on ha ocupat llocs d’alta responsabilitat. Ha sigut directiu de SEGITTUR (entitat dependent del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme), responsable de les àrees de relacions institucionals, estratègia tecnològica, continguts digitals, màrqueting i comercial, i comunicació i mitjans. A més, ha sigut director executiu per a Amèrica del Instituto Europeo de Posgrado, director general de Summa Campus, director executiu per a Amèrica de la Fundación Universitaria San Pablo CEU, director executiu de la Fundación Sergio Arboleda–San Pablo, director general d’Aulamundi i secretari general del Instituto de Estudios Superiores del CEU.

Així mateix, és professor de matèries relacionades amb la transformació digital, així com conferenciant, en diferents centres de postgrau i escoles de negocis (EOI, Institut Europeu de Postgrau–IEP, Escuela de Marketing y Empresa–EEME, IE, etc.).

Una Fundació per a acostar la Universitat al seu entorn
La Fundació ADEIT, mitjà propi de la Universitat de València, treballa, des de la seua creació fa més de 30 anys, per a servir de punt de trobada entre la Universitat de València i el seu entorn socioeconòmic. Per a això, desenvolupa programes de formació, pràctiques, ocupabilitat i emprenedoria, entre altres.

La Fundació ADEIT compta amb un Patronat, presidit per María Emilia Adán, del qual formen part representants de la Universitat de València i de la societat valenciana, així com un nodrit grup de rellevants empreses que aposten per la promoció de la cooperació universitat-empresa.

Notícia publicada: 25/02/2020