Inici / Notícies
NOTíCIES

La Facultat d’Economia presenta un nou model de pràctiques externes per al Grau de Turisme

La Facultat d’Economia de la Universitat de València en col·laboració amb ADEIT van organitzar la setmana passada una trobada amb diferents empreses del sector turístic valencià amb l’objectiu de presentar-los un nou model de pràctiques externes vinculades al Grau en Turisme per al pròxim curs acadèmic. Serà per a aquest pròxim any quan també s’engegaran les especialitats en Adreça d’Empreses Turístiques, Planificació de Destinacions Turístiques i Turisme Urbà.

Aquesta trobada s’emmarca en el desenvolupament de les accions necessàries que, promogudes per ADEIT, tenen com finalitat millorar la qualitat de les pràctiques a realitzar per part dels universitaris. Per part de la Facultat d’Economia van assistir el degà Vicent Soler; la secretaria Rosa María Yagüe; la coordinadora del Grau en Turisme Rosario Martínez, la coordinadora de Pràctiques Externes, Empar Pons; i els professors Mª Luz Marco i José María Nácher.

A més, a la trobada també van assistir representants de les institucions i empreses del sector turístic més representatives entre les quals es van trobar la Federació Empresarial d’Hostaleria de València; l’Hotel Sidorme València; l’Ajuntament de València-Servei de Platges i del Museu d’Història de València; Westin València; Protectur; Hotel Atarazanas; la Fundació Turisme València Convention Bureau; Viatges Divina Pastora SAU; Nasel Comunicació; Aula Ciutat de la Universitat de València; el Club Handbol de Mislata; i el Institut Valencià d’Art Modern (IVAM).

Notícia publicada: 05/07/2013