Inici / Notícies
NOTíCIES

Un nou postgrau s’aproximarà a la investigació biomèdica des de tècniques experimentals

El continu avanç tecnològic i conceptual en el camp de la investigació dels mecanismes moleculars, bioquímics, cel·lulars i genètics de les malalties humanes ha propiciat l’auge de la formació especialitzada en aquesta branca del coneixement. En aquest sentit, la Universitat de València presenta la primera edició del Certificat Pràctic en Tècniques Experimentals Aplicades a la Investigació Biomèdica.

Una formació de postgrau de caràcter eminentment pràctic centrada en la biologia cel·lular i molecular d’ús freqüent en un laboratori, que naix amb l’objectiu de conèixer les bases i aplicar el mètode científic mitjançant la col·laboració en l’àmbit laboral.

El certificat va dirigit a persones titulades en diferents branques de les Ciències de la Salut (Medicina, Fisioteràpia, Biologia, Dietètica…) interessades en dedicar-se professionalment ala investigació en biomedicina, biotecnologia, i+D+i i indústria farmacèutica.

Aquesta formació, dirigida pel professor del Departament de Fisiologia de la Universitat de València Ángel Ortega Valero, donarà començament el pròxim mes de juny.

Mes informació:

Certificat Pràctic en Tècniques Experimentals Aplicades a la Investigació Biomèdica.

Noticia publicada: 12/02/2016