Inici / Notícies
NOTíCIES

El notari Alfonso Maldonado substitueix a Manuel Broseta en la presidència de ADEIT

El notari Alfonso Maldonado Rubio és el nou president de la Fundació ADEIT de la Universitat de València. Maldonado, que fins ara ocupava la vicepresidència d’aquesta entitat, ha assumit la presidència de la Fundació ADEIT durant l’última reunió del seu Patronat, celebrada aquest mateix matí i a la qual han assistit els màxims representants de la Universitat de València i de les empreses del Patronat.

Llicenciat en Dret per la Universitat de València, Alfonso Maldonado ha estat una persona tradicionalment vinculada al món de la Universitat a través del Consell Social, del que forma part des de l’any 2009. Davant el patronat de la Fundació ADEIT s’ha mostrat agraït amb el nou càrrec que –ha dit– assumeix amb il·lusió i energia. «Per a mi és un honor presidir el Patronat d’una entitat com aquesta, que aúna al món de la Universitat i de l’empresa i, en última instància, promou el progrés socioeconòmic de la nostra ciutat», ha subratllat.

Alfonso Maldonado, que fins al moment era vicepresident de ADEIT, assumeix la presidència després de ser proposat per Manuel Broseta, que deixa el seu càrrec voluntàriament.

Alfonso Maldonado pren el relleu en la presidència de ADEIT de Manuel Broseta, que ha ocupat aquest càrrec des de setembre de 2013 i que dimiteix voluntàriament en el seu lloc al capdavant de la Fundació ADEIT per «la impossibilitat de compaginar la presidència de*ADEIT amb la resta de les seues responsabilitats, unit als seus compromisos professionalsen l’àmbit internacional», segons ha explicat. Broseta ha manifestat la seua voluntat que Maldonado assumira el seu càrrec de president de ADEIT «en reconeixement a la gran labor realitzada fins a la data com vicepresident del Consell Social i d’aquesta fundació».

No obstant això, tal com ha informat el propi Manuel Broseta durant la reunió del Patronat, continuarà vinculat a la Universitat de València a través del seua Consell Social, que seguirà presidint, i per mitjà de la seua presència, com patró d’honor, en el Patronat de ADEIT. «Com ferm defensor de la universitat pública, seguiré treballant al servei de la Universitat de València, de ADEIT i de la societat valenciana en el seu conjunt», ha assenyalat.

Per altra banda, Juan Manuel Pérez Mira, degà del Col·legi d’Economistes de València, ocuparà la vicepresidència de ADEIT, tal com s’ha aprovat aquest matí en la reunió del seu Patronat. Pérez Mira, que ha estat professor del Departament d’Anàlisi Econòmica la Universitat de València durant més de 16 anys, presideix la Comissió Econòmica del Consell Social i és membre del Patronat de ADEIT des de l’any 2014.

El càrrec de vicepresident serà ocupat per Juan Manuel Pérez Mira, degà del Col·legi d’Economistes de València.

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha agraït la labor ocupada per Manuel Broseta al capdavant de ADEIT, al temps s’ha mostrat convençut que el nou president i vicepresident realitzaran una gran labor en les seues noves responsabilitats d’una entitat que –ha dit– representa «un dels millors instruments de la Universitat de València i una interfície magnífica entre el món acadèmic i el teixit productiu».

La Fundació ADEIT, creada fa més de 25 anys, treballa amb l’objectiu d’aproximar el món de la Universitat al teixit productiu i social. Ho fa des de quatre grans àmbits; la formació, les pràctiques en empreses, la promoció de l’ocupació i l’assessorament per a l’emprenedoríai l’autoocupació.

Del seu Patronat formen part representants de la Universitat de València, membres del seu Consell Social i algunes de les més representatives empreses de la Comunitat Valenciana. Al capdavant del mateix han estat, amb anterioritat, Antonio Rico i Carlos Pascual.

Notícia publicada: 29/04/2016