Inici / Notícies
NOTíCIES

Forma’t per a exercir com a delegat de protecció de dades amb un postgrau de la Universitat

Formar a professionals en l’acompliment de la funció de delegat de protecció de dades per a exercir responsabilitats en aquesta matèria és possible amb el postgrau de la Universitat de València: Expert Universitari On Line en el Reglament General de Protecció de Dades: Delegat de Protecció de Dades en el Sector Públic i Privat.

Des que entrara en vigor en 2018 el nou Reglament General de Protecció de Dades, la figura de delegat s’ha convertit en imprescindible en les administracions públiques i privades
Des que va entrar en vigor l’any passat el nou Reglament General de Protecció de Dades, la figura de delegat s’ha convertit en imprescindible en les administracions públiques i en determinades entitats privades, depenent del volum de dades que congreguen.

En aquest sentit, aquest curs de postgrau capacitarà als professionals amb un coneixement en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests i la nou LOPD.

Per això, les persones que es formen en aquesta matèria a través del postgrau desenvoluparan les competències necessàries per a poder supervisar el compliment del que es disposa en el reglament o erigir-se com a responsable a supervisar la seua aplicació i control, entre altres funcions.

Més informació i inscripció en:
Expert Universitari On Line en el Reglament General de Protecció de Dades: Delegat de Protecció de Dades en el Sector Públic i Privat

Notícia publicada: 29/08/2019