Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat llança més de 300 nous postgraus adaptats al món professional

La Universitat de València ofereix, per al pròxim curs acadèmic 2013-14, més de 300 nous cursos de postgrau i d’especialització de la Universitat de València.

Entre l’oferta de màsters, diplomes i certificats propis, a més dels cursos ja en marxa que celebraran noves edicions, destaca el llançament de noves propostes formatives. En concret, al voltant del 30 per cent de l’oferta de cursos per a 2013-14 se centraran en noves temàtiques amb la finalitat de donar resposta a les necessitats formatives del teixit empresarial.

Al voltant del 30 per cent de l’oferta de cursos per a 2013-14 se centraran en noves temàtiques amb la finalitat de donar resposta a les necessitats formatives del teixit empresarial

A més, com tots els anys, continua creixent l’oferta de cursos que, per mitjà d’Internet o a través de l’enviament de materials, permeten flexibilitzar la formació i fer-la compatible amb el treball. Per això,  cada vegada més, el perfil d’estudiant són professionals i tècnics d’empresa, expliquen des del Departament de Formació d’ADEIT.

Els cursos, de totes les àrees de coneixements, s’agrupen en nou grans àrees: Direcció i gestió Empresarial, Jurídica i Social, Humanitats, Ciències de l’Educació, Psicologia, Seguretat i Salut i Medi ambient, Salut, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport.

Tota la informació sobre els cursos pot trobar-se en la pàgina web de postgrau.

Notícia publicada: 30/07/2013