Inici / Notícies
NOTíCIES

Obert el termini d’inscripció per a pràctiques remunerades en el Registre Mercantil

L’alumnat dels graus en ADE, Economia, Finances, Comptabilitat, Dret i Dret-ADE ja poden inscriure’s en les 45 places que ofereix el Registre Mercantil de València enguany per a la realització de pràctiques extracurriculares remunerades. Per a poder presentar-se, el estudiantado ha d’estar matriculat durant el curs acadèmic 2016-2017, a més de tenir superat el 50 per cent dels crèdits de la titulació –a data de 3 de juliol de 2017- i no haver realitzat prèviament pràctiques externes en el Registre Mercantil.

Les 45 vacants disponibles tindran una dotació econòmica de 550 euros nets i estan dirigides a estudiants de ADE, Economia, Finances, Comptabilitat, Dret i Dret-ADE

La dotació econòmica serà de 550 euros nets pel total de la pràctica. Les 45 vacants es distribueixen depenent de la formació de l’alumnat, hi ha 15 places destinades als graus de ADE, Economia i Finances i Comptabilitat, 20 dirigides als estudiants de Dret i 10 per als qui estiguen cursant el doble grau en ADE-Dret. Així mateix, la realització de les pràctiques tindrà lloc del 31 de juliol al 13 de setembre.

Les pràctiques es divideixen en dos mòduls. En primer lloc, 90 persones seleccionades hauran de cursar una formació presencial de 90 hores de durada i que al seu torn estarà dividida en dues parts: un curs d’iniciació d’una setmana i una formació contínua fins al 13 de setembre. En segon lloc, les 45 persones seleccionades pel Registre Mercantil, després de superar aquest primer mòdul, realitzaran 126 hores de pràctiques al llarg d’un mes i mitjà.

La presentació de sol·licituds estarà oberta fins al pròxim 30 de juny. El termini de reclamacions serà de 3 dies després de la publicació de la resolució provisional d’admesos. Serà durant la primera quinzena de juliol es publicara en la web de ADEIT(https://www2.adeituv.es/) els 90 estudiants admesos per a la realització del curs d’iniciació.

Més informació i inscripció: Pràctiques formatives extracurriculares en el Registre Mercantil de València

Nota publicada: 16/06/2017