Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT, premiada per l’Ajuntament pel seu suport al desenvolupament de projectes innovadors

La Fundació Universitat-Empresa de València, ADEIT, ha resultat premiada per l’Ajuntament de València en els premis als Business Angels, en la categoria ‘Entitat que més dóna suport al desenvolupament de projectes innovadors’.

El premi, que ha arreplegat el vicepresident d’ADEIT, Alfonso Maldonado, en un acte celebrat en l’Hemicicle de l’Ajuntament de València, reconeix la labor que ADEIT porta a terme per a ajudar als emprenedors a impulsar la seua idea de negoci a través de les diferents activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. A més, aquests premis s’han lliurat en altres dues categories: ‘Reconeixement de la figura del Business Angel’ i ‘Projecte que més ha seduït a inversors privats’.

El premi, que ha arreplegat el vicepresident de ADEIT, Alfonso Maldonado, reconeix la labor que aquesta entitat porta a terme per a ajudar als emprenedors a impulsar la seua idea de negoci

Els guardons s’emmarquen dins de la IX Edició dels Premis València Emprèn, que contemplen tres categories, ‘Millor Projecte Empresarial’, ‘Millor Gestió Empresarial’ i ’Premi a la Dona Emprenedora’, i l’objectiu de la qual és estimular l’engegada d’iniciatives emprenedores en la ciutat de València i premiar a aquelles empreses de recent creació que despunten per la seua bona gestió i evolució.

Per a l’alcaldessa de València, Rita Barberá, aquests premis són «una mostra més que València creu i aposta pels seus emprenedors» i del seu «voluntat de posar a València al capdavant de l’emprenedoria». Entre els nous reptes, l’alcaldessa ha apuntat a la necessitat d’acostar la figura de l’inversor a l’emprenedor i de promoure la inversió privada en les noves empreses.

Notícia publicada: 26/11/2014