Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT, guardonada amb el premi en ‘Formació i Ocupació’ de la Unió Professional de València

Els II Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional de València ja tenen noms i cognoms. L’Associació gvSIC, Ana Lluch, la Fundació Novaterra i la Fundació ADEIT Universitat-Empresa són els qui s’han alçat amb els premis en les categories de ‘Internacionalització’, ‘Innovació i Recerca’ i ‘Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa’ i ‘Formació i Ocupació’. Ha sigut en aquesta última on la Fundació ADEIT Universitat-Empresa ha sigut premiada.

«No podíem comptar amb professionals i projectes tan excel·lents com els quals han resultat premiats. Ha sigut una decisió molt complicada per la qualitat de les propostes rebudes», va assenyalar Rafael Bonmatí, president de la Unió Professional i degà del Col·legi d’Advocats. El jurat ha estat compost per Mónica Oltra, vicepresidenta, portaveu i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana; Salvador Navarro, president de la CEV; Aurelio Martínez, president de l’Autoritat Portuària de València; Dionisio Campos, director de Fabricació de Ford Almussafes i Angélica Gómez, secretària d’Unió Professional i degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i de Grau de València.

En relació al reconeixement atorgat a ADEIT, Salvador Navarro va destacar que aquesta organització «és la perfecta combinació entre el món universitari i l’empresa. Realitzen un gran paper assessorant, acollint a emprenedors i ha sigut una candidatura molt potent». Alfonso Maldonado, president de ADEIT, va agrair el guardó i va assenyalar que premis com el de la Unió Professional són un alè per a seguir treballant per ser el punt de trobada entre la Universitat de València i el teixit empresarial, raó de ser de l’activitat de ADEIT: «és responsabilitat de tots oferir la millor formació possible; de la Universitat, per descomptat, però també de l’Administració i de les empreses, la unió de forces coneguda com la triple hèlix que hui en dia, des de la Fundació realitzem mitjançant la interacció entre el talent, la innovació i la globalització, eixos per al desenvolupament de la cooperació Universitat-empresa.».

Alfonso Maldonado, president de ADEIT, va agrair el guardó i va assenyalar que premis com el de la Unió Professional són un alè per a seguir treballant per ser el punt de trobada entre la Universitat de València i el teixit empresarial

L’Associació gvSIG va rebre el premi en ‘Internacionalització’ en reconeixement a aquest programari lliure per a la gestió d’informació geogràfica que ha tingut un abast de 160 països. Quant a Ana Lluch, cap del servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic de València i referent en la lluita contra el càncer de mama, s’ha alçat amb el guardó en ‘Innovació i Recerca’ per la seua «excel·lència i professionalitat així com de la seua qualitat humana», en paraules d’Aurelio Martínez. La Fundació Novaterra ha resultat vencedora del premi ‘Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa’. Mónica Oltra ha posat en valor el seu «nivell d’implicació i el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats» ja que treballa amb persones en risc d’exclusió social.

Els II Premis a l’Excel·lència Professional compten amb el suport de Banc Sabadell com a únic patrocinador i es lliuraran el pròxim dia 25 en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Notícia publicada: 15/05/2017