Inici / Notícies
NOTíCIES

303 estudiants de la Universitat presenten 70 idees emprenedores als Premis MOTIVEM

70 equips, formats per 303 estudiants i 50 professors de la Universitat de València concursaran amb les seues idees emprenedores en la primera edició dels Premis MOTIVEM. Aquests premis, únics a nivell nacional, tenen la seua raó de ser en la unió entre la motivació dels professors i la generació d’idees emprenedores per part dels estudiants.

Dels 102 equips presentats inicialment, finalment 70 equips han sigut els que han presentat la seua idea emprenedora a concurs. Dels 303 estudiants que recolzen aquests 70 equips, les titulacions més representades són Psicologia, Periodisme, Grau de Negocis Internacionals/International Business, Nutrició Humana i Dietètica, Grau de Mestre en Educació Primària, Dret, Economia, ADE i Farmàcia.

Les titulacions més representades són Psicologia, Periodisme, Grau de Negocis Internacionals/International Business, Nutrició Humana i Dietètica, Grau de Mestre en Educació Primària, Dret, Economia, ADE i Farmàcia
Aquesta iniciativa surgeix de l’Escola d’Estiu per a Professors Motivadors de l’Esperit Emprenedor. Una iniciativa, engegada per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València amb la Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT), que té com a objectiu que els professors universitaris de qualsevol àrea de coneixement promoguen la iniciativa emprenedora entre els seus estudiants.

Lliurament de premis l’11 de juliol en ADEIT
En aquesta primera edició, els 70 equips d’estudiants competiran perquè la seua idea emprenedora siga la millor i poder optar als 9.000 euros que hi ha en premis (4.000 euros al primer premi; 3.000 al segon premi; i 2.000 euros al tercer premi). Els premis es lliuraran en el marc d’una nova edició de l’Escola d’Estiu, la sisena, i es realitzarà el pròxim 11 de juliol en la seu d’ADEIT.

Més informació:
Premis MOTIVEM

Notícia publicada: 26/05/2014