Inici / Notícies
NOTíCIES

Un nou programa millorarà la inserció d’estudiants de Criminologia, Nutrició i Polítiques

Reunión con coordinadores Millorar la inserció laboral d’estudiants dels graus en Nutrició Humana i Dietètica, Criminologia i Ciències Polítiques i de l’Administració és l’objectiu del projecte pilot promogut pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València.

«Es tracta que els nostres estudiants siguen més visibles», ha expressat aquest matí la directora de UVempleo, Marisa Quintanilla, durant la presentació del projecte als coordinadors dels diferents graus participants. En la sessió, que ha sigut presidida per la vicerectora d’Ocupació, Adela Valero, també ha participat el director i la subdirectora del Departament de Pràctiques de ADEIT, Miguel Ángel Barberá i Yolanda Montoro.

Aquesta, iniciativa -que desenvoluparan conjuntament ADEIT, a través de UVprácticas, al costat de UVempleo- va dirigida concretament a estudiants de tercer curs de cadascuna de les tres titulacions i un col·lectiu de trenta estudiants per grau.

El programa, que començarà a partir del mes de febrer, contempla la formació per a millorar les habilitats i competències transversals, així com 150 hores de pràctiques extracurriculars en empreses nacionals i estrangeres entre els mesos de juliol a setembre de 2020.

La marca personal, com buscar ocupació a través de les xarxes socials, emprenedoria, creativitat, adaptabilitat al canvi i comunicació efectiva seran algunes de les temàtiques sobre les quals les persones que participen en el projecte rebran formació. Així mateix, està prevista una sessió de networking amb l’empresa en la qual realitzarà cada estudiant la seua pràctica.

Notícia publicada: 26/11/2019