Inici / Notícies
NOTíCIES

Adolfo Utor: «La competitivitat de l’empresa són les persones, els equips i la innovació»

«Els elements clau de la competitivitat en qualsevol empresa són les persones, els equips cohesionats i la innovació». Així va començar la conferència d’Adolfo Utor, president de Baleària, director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València i encarregat d’oferir la conferència d’inauguració de la 20aª edició de Qui Pot Ser Empresari? en la Fundació ADEIT amb el títol Empreses 4.0 del segle XXI.

Utor va convidar a l’alumnat a reflexionar sobre la importància de saber gestionar el talent en l’empresa
El president de Baleària va desgranar la seua particular visió de l’empresa, que, segons conta «passa per la necessitat d’adaptar-se a un nou context d’incertesa i de canvis tecnològics constants». Utor també va explicar que en l’actualitat la reputació «és un dels majors tangibles per a les empreses» pel que va convidar a l’alumnat a reflexionar sobre la importància de saber gestionar el talent en l’empresa.

Aquest acte va comptar també amb la presència de Juan Manuel Pérez Mira, president d’ADEIT i del vicepresident de la Càtedra de Cultura Empresarial, Vicente Ruiz.

El Background de Qui Pot Ser Empresari?
Pel programa Qui Pot Ser Empresari? han passat més de 700 alumnes al llarg de 19 edicions. Actualment, participen 25 personalitats del sector empresarial valencià que imparteixen sessions teòriques i pràctiques a través de les seues experiències amb les quals tracten d’aclarir els dubtes de l’estudiantat en el moment d’emprendre.

En aquesta edició, els 45 alumnes seleccionats procedeixen de 21 titulacions de grau, tres de postgrau i dos doctorats i visitaran cinc empreses i realitzaran una jornada de confraternitat en **Baleària.

Notícia publicada: 13/11/2018