Inici / Notícies
NOTíCIES

Jornada a la mar i visita a Baleària, una novetat de la 19 edició de Qui Pot Ser Empresari?

Un any més, la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València obri la inscripció de la dinovena edició del programa Qui Pot ser Empresari? en el qual participaran una vintena de professionals del sector empresarial de la Comunitat Valenciana. La novetat d’aquest any ve de la mà del nou director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial i president de Baleària, Adolfo Utor, qui ha proposat una jornada en el mar així com la visita a les instal·lacions de Baleària al parc natural del Cap de Sant Antonio (Dènia).

Els estudiants poden procedir de qualsevol titulació per participar en el curs i tindran l’oportunitat de visitar diferents empreses amb seu a la Comunitat Valenciana
En Qui Pot Ser Empresari? seran els empresaris i directius els qui s’encarreguin d’impartir cadascuna de les sessions en les quals l’alumnat podrà aprendre no solament de les experiències d’aquests sinó també sobre estratègia, finances, màrqueting, gestió de valors i persones així com sobre molts altres aspectes d’una empresa.

Els estudiants, que poden procedir de qualsevol titulació –tant de grau com de postgrau així com els qui hagin finalitzat ja- també tindran l’oportunitat d’acudir a la seu de les empreses que participen al programa i veure de primera mà com funcionen. Finalment, cal destacar que el curs, amb una durada de 60 hores, començarà el proper 14 de novembre i es perllongarà fins a maig.

Anterior edició de Qui Pot Ser Empresari?
L’alumnat de Qui pot ser empresari? de la divuitena edició va tindre l’oportunitat de participar en la reforestació d’una zona de la muntanya de Porta Celi organitzada per Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum i últim director acadèmic de la Càtedra de Cultura empresarial i a més van acudir a les seus d’empreses com Air Nostrum, Isaval, RNB, S2 Grup i Stadler Rail.

Notícia publicada: 13/10/2017