Inici / Notícies
NOTíCIES

Com utilitzar els residus en l’aula? Formació gratuïta sobre reciclatge per a docents

Els cursos van dirigits a tant a professionals de l’educació de la Comunitat Valenciana de qualsevol àrea de coneixement com a estudiants i titulats en Magisteri

Formar al professorat dels centres educatius de la Comunitat Valenciana en la gestió de residus d’envasos com recurs educatiu és l’objectiu de la nova edició del curs que organitzen conjuntament ECOEMBES, ECOVIDRIO i ADEIT, en col·laboració de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi ambient.

La pròxima edició, que començarà el pròxim 7 d’octubre amb el títol ‘El reciclatge a la Comunitat Valenciana: Aprendre per a ensenyar’, s’impartirà en la seua major part on-line a través de l’Aula Virtual d’ADEIT. La problemàtica associada als residus, la seua classificació i gestió així com el paper de la ciutadania i les eines per a educar en aquesta matèria seran alguns dels temes que s’abordarà durant la pròxima edició del curs.

A més, el curs inclou una sessió presencial de tres hores, en la qual el professorat participant tindrà l’oportunitat de posar en pràctica els conceptes adquirits. Durant els tallers, el professorat podrà observar els avantatges del reciclatge i aprendrà a traure-li partit a la correcta gestió dels residus d’envasos de vidre, residus d’envasos lleugers i residus d’envasos de cartó i paper. A més, a través d’aquests materials, podran elaborar diferents objectes i suports demostrant així als seus alumnes la utilitat del reciclatge.

Més de 700 docents formats en reciclatge com recurs didàctic
Aquest curs, que duu celebrant-se dos anys, ha format fins al moment a 741 docents de diferents centre d’educació Primera, Secundària i de Batxiller de la Comunitat Valenciana.

Després d’aquesta edició, en 2014 se celebrara altre curs en el mes de novembre. Tots ells, de caràcter gratuït, van dirigits a tant a professionals de l’educació de la Comunitat Valenciana de qualsevol àrea de coneixement com a estudiants i titulats en Magisteri.

Informació i inscripcions

Notícia actualitzada: 28/08/2014