Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT i el Palau de Congressos renoven el seu conveni per a atraure congressos a València

La Fundació ADEIT de la Universitat de València i el Palau de Congressos han renovat aquest matí el seu conveni de col·laboració per a continuar captant congressos a la ciutat de València, així com per a potenciar l’excel·lència en l’organització d’esdeveniments.

Amb aquest conveni es renova el primer acord, subscrit en 2016, en el qual les dues entitats establien les bases per a incrementar l’atracció d’esdeveniments a la ciutat de València que contribuïsquen a impulsar el desenvolupament i el progrés socioeconòmic. A més, aquest acord reforçava les garanties d’èxit en la celebració de congressos organitzats o promoguts per la Universitat de València a través de la seua Fundació ADEIT en les instal·lacions del Palau de Congressos, tant des del punt de vista del contingut científic com a logístic i organitzatiu.

Des de llavors, s’ha intensificat el nombre de grans esdeveniments en el Palau promoguts per la Universitat de València. A més, estan previstos quatre nous congressos internacionals promoguts per la Universitat de València. Entre altres, el 22nd International Conference on General Relativity and Gravitation i la Edoardo Amaldi Conference on Gravitational Waves, un de les trobades més importants d’enguany, que atraurà el pròxim mes de juliol al voltant d’un miler d’assistents relacionats amb l’astronomia d’ones gravitatòries.

És una satisfacció per a ADEIT poder continuar col·laborant amb una entitat emblemàtica i representativa de la ciutat de València com és el Palau de Congressos.
Antonio Aracil.
El director gerent de ADEIT, Antonio Aracil i la directora gerent del Palau de Congressos, Sylvia Andrés, han subscrit la renovació de l’acord aquest matí en el Palau de Congressos. «És una satisfacció per a ADEIT poder continuar col·laborant amb una entitat emblemàtica i representativa de la ciutat de València com és el Palau de Congressos i conjuminar esforços per a continuar atraient congressos a la nostra ciutat», ha assenyalat Antonio Aracil després de la signatura. Per part seua, la directora gerent del Palau de Congressos ha ressaltat la seua satisfacció pel fet de la Universitat de València continue confiant en la seua institució. «Aquest acord que renovem hui reforça els llaços entre l’àmbit universitari i l’entorn empresarial i professional, i contribueix a l’èxit no solament de la ciència i la tecnologia, sinó de la pròpia destinació com a punt de trobada de les societats científiques i acadèmiques més importants de l’àmbit internacional», ha assenyalat Sylvia Andrés durant la signatura de renovació del conveni.

La Universitat, soci estratègic del Palau de Congressos
El Palau de Congressos de València ha tingut des dels seus inicis a la Universitat de València com un ferm aliat en la captació de grans esdeveniments per a la ciutat. De fet, representa el 15% dels seus ambaixadors, és a dir, dels professionals que impulsen l’organització de congressos en la seua seu. L’esforç conjunt i la cooperació de les dues entitats ha tingut com a resultat la celebració de prop de 30 congressos, que han generat aproximadament 40.000 pernoctacions a la ciutat.

El nou conveni s’emmarca dins del marc de possibilitats de col·laboració que la Llei 9/2017, de Contractes del Sector Públic, estableix per a entitats com ADEIT i el Palau de Congressos de València.

Notícia publicada: 4/6/2019