Inici / Notícies
NOTíCIES

Quins són els punts forts de SEATPE? Acosta’t a aquest programa de la mà dels seus participants

«Des de la perspectiva dels tutors d’empresa estàvem una mica desorientats de cara als estudiants. Em cridava molt l’atenció la descordinación entre els tutors acadèmics i els d’empresa, i volia saber com podia millorar aquesta situació». La desorientació i la voluntat de millorar en la seua tutoria és el que va motivar a Lourdes Cordó, tutora de pràctiques externes del Institut d’Investigació Sanitària La Fe de València, a participar en l’última edició del Programa per a l’Avaluació i l’Acreditació dels Tutors i Tutores de Pràctiques Externes.

Conegut com SEAT-PE, aquesta formació de caràcter teòric-pràctic ha comptat en la seua última edició amb 145 participants, persones que tutoritzen pràctiques externes de la Universitat de València des de la perspectiva acadèmica o d’empresa.

En la sessió de clausura amb la qual va finalitzar la cinquena edició, que va tindre lloc ahir en la seu de la Fundació Universitat-Empresa, va comptar amb la presència de la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero; el director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva, Francisco Oliver; el director gerent de la Fundació ADEIT, Antonio Aracil; i el responsable del departament de Pràctiques Externes d’ADEIT, Miguel Ángel Barberá. La vicerectora Adela Valero va posar l’èmfasi en el caràcter pioner d’aquest programa i a la consolidació de la iniciativa.

En el que van coincidir totes persones que van intervindre en aquesta sessió de clausura és en la importància de les persones encarregades de la tutoria de les pràctiques. En el següent vídeo s’han recollit algunes de les valoracions dels participants en aquesta última edició:

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 20/12/2019