Inici / Notícies
NOTíCIES

L’Expert en Trastorns Emocionals, una formació eficaç per tractar estrès, depressió i por

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) assenyala que els trastorns emocionals són els trastorns mentals més prevalentes en la població general i posa el focus sobre un d’ells: la depressió. L’OMS preveu que el 14% dels europeus desenvoluparà una depressió major en algun moment de la seua vida pel que aquesta malaltia acabarà convertint-se en 2020 en la principal causa de discapacitat entre la població així mateix el 16% sofrirà ansietat.

En els últims anys s’ha produït un avanç significatiu d’aquestes malalties com són els trastorns per por, bipolars i estrès és per això que la Universitat llança la 6ª edició de l’Expert Universitari en Trastorns Emocionals

En els últims anys s’ha produït un avanç significatiu en la comprensió de la psicopatología d’aquests trastorns el que ha suposat la unificació de tots ells sota la de denominació de trastorns emocionals incloent així els trastorns per por, bipolars i estrès. L’evidència empírica procedent de la psicopatología i els estudis d’eficàcia de la psicoteràpia evidencien la necessitat de formació i actualització dels professionals del sector per contribuir a una millor atenció d’aquesta demanda en continu augment.

Per això, la Universitat de València llança la sisena edició de l‘Expert Universitari en Trastorns Emocionals de la Universitat de València. Aquest curs proposa un programa de formació especialitzada en trastorns emocionals on cadascun dels estudiants que participen estan dirigits per un tutor o responsable de la seua orientació teòrica i pràctica. La formació està impartida per professors de la Universitat de València i d’altres universitats espanyoles i argentines així com per clínics especialitzats en aquestes malalties del centre PREVI i la Fundació AIGLE.

Aquest diploma s’emmarca dins del Màster Propi en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns Alimentaris, Trastorns de Personalitat i Trastorns Emocionals i presenta les claus en l’avaluació, intervenció multidisciplinària i prevenció d’aquests trastorns. 

Més informació i inscripció: Expert Universitari en Trastorns Emocionals de la Universitat de València

Notícia publicada: 29/03/2017