El sector de l’hostaleria i la restauració té un pes cada vegada major dins de l’estructura productiva espanyola i és un dels sectors que més s’ha transformat en els últims anys. En la recerca de l’especialització d’aquest sector, la Universitat de València presenta la primera edició del Diploma d’Especialització Professional Universitari en Gestió d’empreses de Restauració. Millorar la formació dels professionals d’aquest sector és una de les raons de ser d’aquesta formació de postgrau, en la línia de la cerca de professionalització d’un sector que enguany ha vist reconegut, també per primera vegada, el Grau en Ciències Gastronòmiques en la Universitat de València.
Aquest diploma està codirigit per Jesús Barri, director de l’Escola d’Hostaleria Gambrinus, i compta amb la col·laboració de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València. De caràcter presencial, les classes començaran el pròxim mes de gener i s’impartiran en la citada escola d’hostaleria valenciana.
Més informació:
Diploma d’Especialització Professional Universitari en Gestió d’empreses de Restauració
Notícia publicada: 19/11/2015