Inici / Notícies
NOTíCIES

Diploma en Gestió d’Empreses de Restauració, la professionalització d’un sector estratègic

El sector de l’hostaleria i la restauració té un pes cada vegada major dins de l’estructura productiva espanyola i és un dels sectors que més s’ha transformat en els últims anys. En la recerca de l’especialització d’aquest sector, la Universitat de València presenta la primera edició del Diploma d’Especialització Professional Universitari en Gestió d’empreses de Restauració. Millorar la formació dels professionals d’aquest sector és una de les raons de ser d’aquesta formació de postgrau, en la línia de la cerca de professionalització d’un sector que enguany ha vist reconegut, també per primera vegada, el Grau en Ciències Gastronòmiques en la Universitat de València.

La formació de postgrau en gestió d’empreses de restauració aspira a formar a futurs responsables d’establiments hostelers.
La formació de postgrau en gestió d’empreses de restauració aspira a formar a futurs responsables d’establiments hostelers a través de l’anàlisi de la situació del sector en els mercats, nacionals o internacionals. El programa que dóna forma a aquest diploma d’especialització universitari repassa qüestions estratègiques com la gestió de la qualitat, el màrqueting i la comunicació, la direcció de personal o la gestió financera i legal. José María Nácher, professor del departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València i codirector del diploma, subratlla que en les classes teòriques el professorat posarà a la disposició de l’estudiant coneixements empresarials del sector des de la perspectiva de la gestió actual en restauració. 

Aquest diploma està codirigit per Jesús Barri, director de l’Escola d’Hostaleria Gambrinus, i compta amb la col·laboració de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València. De caràcter presencial, les classes començaran el pròxim mes de gener i s’impartiran en la citada escola d’hostaleria valenciana.

Més informació:
Diploma d’Especialització Professional Universitari en Gestió d’empreses de Restauració

Notícia publicada: 19/11/2015