Inici / Notícies
NOTíCIES

Obert el termini per a sol·licitar ajudes corresponents als cursos de postgrau propi 13/14

El termini per a presentar la sol·licitud per a rebre les ajudes econòmiques finalitza el pròxim 30 de juny
Els estudiants matriculats en algun curs de postgrau propi de la Universitat de València del present any acadèmic 2013/2014 podran presentar la sol·licitud per a rebre ajudes econòmiques fins al pròxim 30 de juny. 

L’objectiu d’aquestes ajudes és cobrir un percentatge de la matrícula abonada pels estudiants en la realització d’algun dels cursos de postgrau propis impartits durant 2013/2014.

D’aquesta manera, la Universitat de València facilita l’accés als estudis universitaris als estudiants que dediquen part del seu temps a obtenir coneixements específics a través de la seua oferta de títols propis. Uns cursos enfocats a l’especialització professional, al reciclatge de titulats universitaris i a la formació permanent.

Els requisits de caràcter econòmic per als sol·licitants de l’ajuda de les taxes de matrícula així com les exclusions i incompatibilitats poden consultar-se en la resolució de 9 de juny de 2014 del Vicerectorat d’Estudis de Postgrau de la Universitat de València. 

La presentació de sol·licituds, la documentació corresponent i la pràctica totalitat de les notificacions administratives es realitzaran per via electrònica. Concretament, la sol·licitud es podrà emplenar en el formulari que pot trobar-se en la pàgina web de la Universitat de València.

Més informació

Notícia publicada: 18/06/2014