Inici / Notícies
NOTíCIES

Aproximar el coneixement de la Universitat a l’empresa, clau al programa d’Estades

Estades té oberta la seua sol·licitud durant tot l’any, sent el període de realització l’acordat entre professor i empresa
A través del programa Estades de Professors Universitaris en Empreses, gestionat per la Fundació Universitat-Empresa (ADEIT), els professors de la Universitat de València tenen l’oportunitat d’apropar el coneixement d’alt valor a les empreses. En l’estada, el professor universitari desenvolupa un programa de treball orientat a l’empresa, afavorint un procés d’intercanvi d’informació i establint una relació de benefici mutu.

Aquest programa té oberta la seua sol•licitud durant tot l’any, sent el període de realització l’acordat entre les parts. No obstant això, fins al 30 de juny continua oberta la convocatòria de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport que finançarà amb fins a 6.000 euros les estades del personal investigador de la Universitat de València en empreses de la Comunitat Valenciana que tinguin com a finalitat la realització d’un projecte de caràcter innovador per a l’empresa.

240 hores de treball compartit
Aquesta col•laboració entre empresa i professor consisteix en un programa de treball compartit, d’un màxim de 240 hores. La confidencialitat està absolutament garantida i recollida a través d’un conveni de col•laboració.

Segons expliquen els responsables del programa, les principals claus de l’èxit i operativitat del programa radiquen a garantir un procés àgil, senzill, ràpid i directe, tant per a l’empresa com per al professor.

Ambdues parts es poden beneficiar dels múltiples avantatges del programa. L’empresa podrà conèixer potencials socis per a programes tecnològics i internacionals valent-se del coneixement i saber fer dels professors universitaris. Mentre, els professors de la Universitat de València obriran un ampli ventall de contactes amb l’empresa i aproximaran el seu coneixement acadèmic a la realitat empresarial.

YouTube Preview Image

Més informació:
Programa d’Estades de Professors en Empreses

Notícia publicada: 07/05/2014