Inici / Notícies
NOTíCIES

Aprèn a negociar amb la cultura asiàtica de la mà d’un taller pràctic en ADEIT

Fa quaranta anys Xinesa era un país que passava desapercebut a nivell global i ningú li parava esment. Avui dia s’ha convertit en el focus mundial de l’economia i una referència i espill en el qual els altres països punters del sector tendeixen a mirar-se. El concepte de Xina ha millorat molt: passa de ser una fàbrica a un mercat en el qual tenen cabuda tot tipus de productes sota el segell ‘made’ in . Per a conèixer millor l’estat actual de la regió i el desenvolupament de la seua cultura ADEIT organitza el taller pràctic ‘Protocol i etiqueta de negocis a Xina’, que tindrà lloc en la seu de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT el pròxim 8 de juny de 16 a 20 hores.

Aquest taller, que forma part del programa de ADEIT Desenvolupament Professional, està especialment dirigit a estudiants amb inquietuds sobre temes econòmics i soci-culturals i per a tots aquells que asseuen curiositat sobre la cultura del país asiàtic i els seus costums a l’hora de fer negocis.

A pesar que en la faceta econòmica l’impuls haja estat evident, en la faceta cultural encara es mantenen alguns patrons propis i valors de la societat xinesa.
El canvi econòmic no ha estat acompanyat per un canvi cultural ni de mentalitat, pel que la situació a l’hora de fer negocis segueix sent la mateixa que fa quatre dècades. Per això, el programa d’aquest taller gira entorn d’aspectes generals sobre Xina i la seua cultura, una introducció al món dels negocis, el protocol en el dia a dia o quin s’ha d’i què no s’ha de fer quan fem negocis amb el país de l’aquest.

La sessió serà dirigida pel ponent Antonio Liu Yang, soci fundador de Mediterrasian Consulting, director de Xinesa Desk del bufet Advocat Amic i antic alumne de la Càtedra de Cultura Empresarial, qui oferirà una perspectiva de la diferenciació entre ambdues cultures: l’espanyola i la xinesa. Els assistents podran resoldre totes els seus dubtes de la mà d’un professional del sector i rebran un diploma al finalitzar la sessió.

Més informació:

‘Protocol i etiqueta de negocis a Xina’

Notícia publicada: 05/05/2016