Ocupabilitat
IDEES EN EQUIP

El pròxim 1 de febrer començarà el període d’inscripció de l’edició 2021 de la competició Idees MOTIVEM en equip, actualitzant-se aquesta pàgina i incloent la nova convocatòria. La informació que s’ofereix a continuació correspon a l’anterior edició 2020.

Professorat y estudiantat, un tàndem creatiu innovador

905 estudiants i docents han participat en l’edició 2020 d’Idees MOTIVEM en equip
La competició Idees MOTIVEM en equip és una acció formativa que permet a l’alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat. Iniciativa, creativitat, negociació i comunicació els ajudaran a generar, desenvolupar i presentar les seues idees en equip, coordinats pel professorat.

MOTIVEM és un programa de formació implementat a la Universitat de València pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

La participació del professorat i de l’alumnat és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Fundació “la Caixa”, a través de l’àrea d’Acció Social de CaixaBank.
 
Tal com s’indica en la convocatòria 2020, els equips van identificar en les seues idees els objectius de desenvolupament sostenible, utilitzant per a això la informació oferida per les Nacions Unides sobre els ODS.

Un total de 759 estudiants han canalitzat les seves idees a través de 190 equips, coordinats per 109 docents en els quals han col·laborat 37 docents més.

Per a poder optar als 5 premis, les 190 idees es van adscriure a alguna de les branques de coneixement (Arts i Humanitats; Ciències; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; Humanitats; Enginyeria).

Com a resultat de les valoracions realitzades, els premis van ser atorgats en data 24 de juliol i en els equips que els van rebre van participar 31 persones, entre estudiants i docents. El detall de la informació pot consultar-se en aquesta notícia.

Experiències d’alumnat participant en MOTIVEM