Ocupabilitat
ESCOLA PER AL PROFESSORAT

El professorat de la Universitat de València té l’oportunitat de complementar la seua activitat docent participant en el procés d’adquisició de competències de l’alumnat que ofereix MOTIVEM, contribuint a afavorir la seua ocupabilitat futura.

L’Escola MOTIVEM facilita al professorat aquesta labor a través d’una competició. També pot participar en aquesta acció formativa el personal investigador en formació amb docència autoritzada en el curs acadèmic 2020/2021.

PROGRAMA

 • Competències per a l’ocupabilitat. MOTIVEM i el rol docent
 • La competició Idees MOTIVEM en equip
 • L’experiència pràctica del professorat a través de la competició
 • La protecció de dades i la propietat intel·lectual
 • Els objectius de desenvolupament sostenible i la resolució de necessitats socials
 • La importància de les emocions i com gestionar-les
 • Comunicar per a motivar
 • Elaboració de propostes d’actuació a l’aula

Aquesta acció formativa es desenvolupa en 25 hores i té dues fases:

 • Sessions presencials en format taller en línia a través de BlackBoard Collaborate, els dies 19, 20, 21, 26 i 27 de gener de 2021 (a triar entre horari de matí d’11.00 a 14.00 h o horari de vesprada de 16.00 a 19.00 h).
 • Coordinació pràctica d’equips en la competició Idees MOTIVEM 2021.

El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) acreditarà la realització d’aquesta acció formativa.

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT i la direcció del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius. El seu objectiu és secundar l’esforç del professorat, estimulant la creativitat de l’alumnat i coordinant el desenvolupament d’idees en equip. La participació és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Fundació “la Caixa”, a través de l’àrea d’Acció Social de CaixaBank.

Formulari inscripció Escola MOTIVEM 2021

 • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal