Pràctiques en empreses
NOU PROCEDIMENT ELECCIó PRàCTIQUES CURRICULARS 2020/2021

Hem detectat incidències tècniques en la plataforma UVprácticas que ens han obligat a modificar el procediment d’elecció de la teua pràctica curricular mitjançant la modalitat de rànquing i de presentació de autopracticum.

Per això, hem habilitat un nou procediment que et descrivim a continuación:

ELECCIÓ DE PLAZA (RÀNQUING)

1. OFERTA DE PLACES.

Es publicarà el llistat de places a l’Aula Virtual o serà enviat des de ADEIT pel gestor corresponent. Totes han sigut aprovades prèviament per la comissió de pràctiques.

2. ENVIAR CORREU AMB LES TEUES PREFERÈNCIES DE PLACES, 24 HORES ABANS DE LA SESSIÓ D’ELECCIÓ.

Per a assegurar-nos a exerceixes el teu dret a triar en l’ordre que tens assignat, hauràs de remetre’ns des del teu correu UV “xxx@alumni.uv.es” al correu del gestor de pràctiques de la teua titulació que et farem arribar al costat de l’Excel que t’avançarem perquè indiques les teues preferències de places ordenades numèricament, la 1 la que més t’interessa, 2, 3, … fins al número d’ordre que ocupes, de la mateixa manera que havies d’ordenar-ho en la plataforma UVprácticas. El número has d’indicar-lo en la primera columna “Núm. ORDRE”.

IMPORTANT:
• L’assumpte del correu ha d’indicar: PRIMER COGNOM_SEGON COGNOM_NOM_TITULACIO.
• L’arxiu ha d’estar nomenat de la següent manera [PRIMER COGNOM_SEGON COGNOM_NOM_TITULACIO].
• Has d’indicar-nos un telèfon de contacte (si pot ser el mòbil) per a comunicar-nos amb tu en el cas que ocorreguera alguna incidència.
• Pots canviar les teues preferències el dia de la sessió d’elecció.

3. CELEBRACIÓ DE LA SESSIÓ D’ELECCIÓ

El dia, hora i lloc previst. Cridarem en l’ordre establit i haureu d’indicar el número de plaça triat. Si algú no pot assistir, podrà triar una altra persona en el seu nom, sempre que el comunique prèviament a la celebració de la sessió. Si hi ha alguna incidència pots cridar en aqueix mateix instant al telèfon 962 057 968

4. RESOLUCIÓ DE DUBTES.

Habilitarem la sala d’elecció 45 minuts abans, amb la finalitat de solucionar els dubtes que tingueu.

AUTOPRACTICUM

El autopracticum es gestionarà com en cursos anteriors. Per això, si estàs interessat en aquesta modalitat i encara no ens has enviat la teua proposta de autopracticum, hauràs de remetre’ns el document adjunt emplenat a l’adreça de correu electrònic que vindrà indicat en el document.

De la mateixa forma, si ja havies realitzat prèviament aquest tràmit a través de UVprácticas, no serà necessari que ens envies res, ja tenim les teues dades i et formalitzarem el corresponent acord de pràctiques i t’ho enviarem pdf per correu electrònic.

AVIS IMPORTANT:

Queden excloses d’aquest nou procediment, i per tant la gestió continuarà realitzant-se a través de la plataforma UVPrácticas les següents gestiones/titulacions:

- Autopràcticum dels Graus de la Facultat d’Economia primer quadrimestre.
- Autopràcticum dels Graus de la Facultat de Dret primer quadrimestre.
- Grau en Podologia
- Màster en Biotecnologia de la Reproducció Humana Assistida
- Màster de l’Advocacia